God søndag folkens!

Hovedpersonene i mitt liv.

Hovedpersonene i mitt liv.

Håper dere har hatt en rolig dag med dine nærmeste og er klar for en ny og spennende uke. Selv har jeg slappet av sammen med mine flotte gutter. Vi hadde ingen planer og det var ren luksus å bare være hjemme, se litt på OL, på gode filmer, prate og være sammen. En perfekt helg!

Har sommerfugler i magen med tanke på mange morsomme oppdrag og gjøremål til uka. Blant annet med flere foredrag, intervju i forbindelse med boka og trening.

Starter allerede i morgen tidlig i Lillestrøm der jeg skal holde workshop om flow til en stor gruppe mennesker. På ettermiddagen skal jeg jakte på nytt skiutstyr til sønnen som fyller 12 år på tirsdag. Han skal snart på leirskole og trenger litt av hvert..
Ellers er det flere intervjuer og møter til uka med spennende mennesker. Torsdag skal jeg og Anette møte journalisten i Dagbladet Magasinet som lager en større reportasje i forbindelse med pusteboka vår.
Høydepunktet denne uka blir nok å få et trykt eksemplar av boka allerede på fredag. Det skjer i forbindelse med at jeg skal innlede sammen med Vibeke Bjerg og Anette Aarsland på ARPI Group´s ledertreff + middag klokken 15 fredag 28. februar.

Her er det allerede mange påmeldte men plass til flere på Smarthotel i Oslo.  Etter foredraget om FemiRoma , Flow og Pust er det middag  på restauranten «Den Glade Gris» som blir en fin avslutning på uka. Kanskje vi ses?

Gjett om jeg gleder meg?Anette Aarsland og Nina Hanssen

About Flownina

Forfatter, foreleser, motivatior, inspirator, møte og debattleder og mor til 3
Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>