Deilig sommer med løpesko og tastatur

rodddame

Denne sommeren har vært annerledes for store og små, men at hele familien vår er blitt sprekere er det ingen tvil om. Og kanskje litt klokere også?

Mulig du synes det har vært litt stille på bloggen min i sommer. Det betyr ikke at jeg har sittet stille. Tvert imot har jeg vel aldri hatt en mer aktiv sommer enn i år. Det handler som mange vet om at jeg skriver bok om løping sammen med tidligere toppidrettsutøver Kari Uglem fra www.how2.no

Vi leverte første versjon av manus nylig og vår redaktør i Aschehoug likte heldigvis de første 50 sidene. Det gir også ekstra kick både til å skrive og trene mer. Jeg har i sommer trent i gjennomsnitt minst en gang om dagen og testet ut de fleste løpeøvelsene som vi skriver om i boka vår som kommer ut i januar 2015.

Det verste som kan skje er vel at jeg blir sprek. Nå har også min samboer kastet seg på joggebølgen og er i likhet med meg og Kari også påmeldt til Masai Mara Marathon i Kenya i september. Det er kun en måned igjen til vi farter av sted til det østafrikanske landet som har fostret de beste lang og mellomdistanseløpere i verden. Jeg er utrolig spent på om det går bedre i maraton denne gangen, men den systematiske treningen jeg nå har hatt i et halvt år har hjulpet både på formen og selvtilliten. Det har også vært moro å se mine sønner spiller kamper i Norway cup. De er også spreke og flinke nå.

Mine sønner spilte Norway cup i sommer

Mine sønner spilte Norway cup i sommer

Denne uka prøver jeg ut Tom Tom-klokke også som måler hvor langt jeg løper, hvilken hastighet og hvor mange kalorier jeg forbrenner. Nå er jeg veldig lite opptatt av kalorier, men det er nyttig å teste ut hva som finnes av duppeditter på markedet. Det beste med å skrive løpebok med Kari er at hun mener det enkle er det beste og har tro på at jevn grunntrening gjennom hele året er det som skal til for å komme i bedre form. Dere får lese alt om hvordan vi har trent og hvilke løp vi har vært igjennom i boka. Vi storgleder oss allerede til lanseringen og håper flest mulig av dere kommer. Med eller uten løpesko.

ninataleparis

Under foredraget mitt i Paris da jeg prata om 22.juli 2011

Ellers har jeg i sommer deltatt på to store spennende internasjonale psykologi kongresser der jeg har møtt mange gamle kjente og også blitt kjent med mange nye spennende mennesker fra hele verden. Det har resultert i vennskap over grenser og fagmiljø.

ErDuEnClickerclick2
Jeg har «clicket» med mange spennende folk som har resultert i masse spennende ideer og tanker. click1

I sommer ble jeg også intervjuet i bladet Femina om clicking der jeg sier 5 click om dagen er bra for din helse.

Jeg har blant annet lekt med tanke om å lage en liten film om flow sammen med Frans Ørsted Andersen og en dansk filmprodusent.  Vi skal ha møte i neste uke om dette prosjektet som vi fortsatt mangler finansiering til, men som jeg har klokkeklar tro på da det er stor interesse for flow i Norden.

Jeg gleder meg til å holde foredrag for Egmont Publishing om flow og clicking denne måneden. Og er også takknemlig for at jeg stadig vekk er en etterspurt møteleder og debattleder. Blant annet skal jeg lede en debatt på Kommunalkonferansen i September. Det er moro å få slike oppdrag. Tusen takk dere som leier meg inn.

Jeg skal fortelle dere mer om psykologikongressene og de spennende folka jeg har møtt under veis i bloggen senere, men kan jo legge til noen få av artiklene på min faste fredagsspalte i Kenya som er publisert hver uke i sommer.

Om Postraumatisk vekst: http://www.mediamaxnetwork.co.ke/thepeople/86884/move-life-throws-curve-ball

Om da jeg forelsket meg i en pianist i paris:

http://mediamaxnetwork.co.ke/peopledaily/?p=90557

Om da vi besøkte Much Wenlock:http://mediamaxnetwork.co.ke/peopledaily/?p=92708

 

 

Ha en flott August, gode venner! God with the flow og click click click click og click!

About Flownina

Forfatter, foreleser, motivatior, inspirator, møte og debattleder og mor til 3
Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>