Ryktet om min død er overdrevet. Jeg lever!

Sharon løp både Ndaikaini maraton og Masai mara Marathon med meg.

Sharon løp både Ndaikaini maraton og Masai mara Marathon med meg.

De som følger bloggen min lurer kanskje litt på hvorfor det er stille her. Jeg er ikke død- Tvert imot lever jeg i beste velgående. Jeg har akkurat gjennomført mitt 4.maraton i år og denne uka feirer jeg min mors 90-årsdag.

Jeg har reflektert mye rundt det å fylle 90 år den siste tiden. Det er beundringsverdig at min mamma holder seg så sprek både i hode og i kroppen.

I går leste jeg i min lokalavis om Kåre Thorsteinsen fra romerike som fyller 100 år og som delte sine råd til oss om hvordan vi kan bli gamle.
Kåre Thorsteinsen råd var:
☐ Gå turer hver dag
☐ Tren i trapper eller tren inne hvis det regner
☐ Vær sosial
☐ Kos deg
☐ Ha i alle fall-noen-hvite dager
☐ Dans
☐ Vis mye kjærlighet
☐ Hold deg i nærheten av familien
☐ Gode gener på i alle fall en side av familien
☐ Vær ung og leken iblant

Dette er råd som jeg vet også min mor følger. Hun heter Signe og bor fortsatt i barndomshjemmet mitt i Hommelvika og mine søsken er flink til å følge henne opp. Jeg skrev litt om dette i min faste spalte i Kenya denne uka : http://mediamaxnetwork.co.ke/peopledaily/115532/always-befitting-celebrate-respect-love-elderly/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Apropos Kenya så har jeg gjennomført mitt 4.maraton i år. Forrige lørdag løp jeg Masai Mara Maraton i Kenya. For dem som vil vite mer om det så kommer det en reportasje i Romerikes Blad (www.rb.no) i morgen.

Dessuten har jeg og Kari Uglem med et helt kapittel om å løpe med kenyanere i løpeboka som kommer ut på Aschehoug forlag etter nyttår. Det er så utrolig mange flotte ting som skjer i livet nå og jeg henger bare så vidt med i svingene selv. Jeg har redusert min faste stilling til 50 prosent og bruker mesteparten av fritiden til å reise og holde foredrag.

I tillegg er min visjon å løfte andre kvinner så jeg er involvert i flere prosjekter som handler om å støtte, backe opp og løfte kvinner. Blant annet var jeg med å organiserte FBI Conference sammen med flotte Anita Andersen, Lena Pettersen og Netta Nyman under Oslo Innovation week. Det ble en magisk dag både for de 21 kvinnelige grunderne som sto på scenen og også publikum. Vi har fått sykt mange flotte tilbakemeldinger. Så det frister til gjentakelse neste år.
anitaogninahanssen

Men nå er det på tide å ta helg for meg. Sammen med mine tre flotte sønner skal jeg kjøre til Trøndelag i dag for å feire min flotte mamma.

Mammaen min fra en tur med danskebåten.

Mammaen min fra en tur med danskebåten.

Lørdag vil hele familien og alle hennes venninner være i Hommelvika for å markere en utrolig flott og snill mamma, bestemor, oldemor, svigermor og venninne. Jeg gleder meg både til å hylle den viktigste personen i mitt liv. Samt å være sammen med nærmeste familie. For selv om jeg reiser mye rundt i verden og opplever ting, så er det alltid de nærmeste som betyr mest i livet. Hurra for mamma som fyller 90 år!

About Flownina

Forfatter, foreleser, motivatior, inspirator, møte og debattleder og mor til 3
Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>