TV-opptak, click og hverdagsliv

I dag var jeg i NRK PULS studio og snakket om å være en tidsoptimist.

I dag var jeg i NRK PULS studio og snakket om å være en tidsoptimist.

 

Dagen i dag startet egentlig sånn rundt klokka 03 i natt da minstemann våknet med høy feber og kvalme. Det ble en lang våkenatt for mor og barn. Utpå dagen ble Daniel litt bedre og feberen gikk ned. Da jeg så at gutta hadde det fint i stua, bestemte jeg meg for å gjennomføre ettermiddagen og kveldens planlagte aktiviteter. Blant annet skulle jeg møte rådmann Ragnar Christoffersen sammen med fotograf Anette Marie.

Jeg var litt spent på å møte den unge flotte fotografen som bor her i nabolaget mitt. Allerede  etter 2 minutter clicket vi og jeg kjente meg igjen i den energiske dama fra Trøndelag.
Hun er blogger, journalist og jobber hovedsakelig som fotograf når hun ikke er programleder på TV.  For dere som ser mye på TV har hun jobbet på både ‘Weekend’ og  realityprogrammet ‘Tigerstaden Sesong 2. Hun har også eget blogg på: http://anettemarie.no/fotograf-anette-antonsen/

Jeg ser at vi kommer til å samarbeide flere ganger framover og det er jo kjekt å ha en fotograf i nabolaget der jeg bor.
Jeg var også heldig at jeg fikk privatsjåfør Kai Martinsen ned til NRK PULS studioet i Oslo så jeg rakk kveldens TV-opptak.

Min venninne Vibeke Bjerg, den flotte dama bak FemiRoma 2014, hadde lovt å bli med meg inn i TV-studio. Jeg er så takknemlig for venninner som støtter meg og gir meg selvtillit.

Litt tilfeldig traff vi  også på min superherlige flotte Iffit Quereshi utenfor TV-studio, så vi damene hadde et herlig click før innspillingen. Det er herlig befriende å le høyt sammen med mine gode venninner . Jeg glemte helt at jeg var litt nervøs foran TV-opptaket.
Journalist Lars Karelius Noer i NRK Puls er en utrolig behagelig person og jeg slappet av godt i studioet.

Tema var altså TIDSOPTIMIST. Resultatet får dere se senere i en episode av PULS.  Jeg rakk akkurat hjem til middagen sammen med familien. Jeg var lettet at ingen hadde feber og at alle var i god form.

Etter middagen laget jeg en banankake som vi koste oss med til kaffen.

Nå må jeg pakke kofferten og gå over foredraget om FLOW i arbeidslivet en gang til  som jeg skal holde i Bergen i morgen.

Gleder meg masse til å møte mange hyggelige mennesker i Bergen.  Og håper også jeg rekker en skikkelig kaffe på Friele på jernbanestasjonen før jeg tar toget tilbake til Oslo.

Kanskje vi ses i morgen?

verdens fineste Her er mine tre flotte sønner:-)

About Flownina

Forfatter, foreleser, motivatior, inspirator, møte og debattleder og mor til 3
Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Hei Nina!
    En dag kan bli veldig bra selv om den starter litt skjevt. Jeg ønsker deg lykke til med foredraget i Bergen. Vi i Skedsmo kommune ønsker deg hjertelig velkommen til 2 halvdags-seminarer på mandag, det blir spennende!

    Jan Olav

  2. …og jeg gleder meg masse til mandagen, Jan Olav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>